jueves, 15 de diciembre de 2011

Glogster EDU; Crear pòsters amb fotos, música y vídeos


Glogster EDU és el seu recurs en l'educació inicial per a l'aprenentatge innovador i interactiu. Glogster EDU va ser concebut per a respondre amb imaginació, productivitat i col.laboració a la dinàmica del paisatge educatiu i superar les necessitats dels educadors d'avui i dels alumnes. Valorem la participació dels educadors i tractem d'assimilar les seues contribucions a la Glogster EDU. Glogster EDU és teu! Els educadors de tot el món són la integració de la plataforma de recursos Glogster EDU de fer l'aprenentatge tradicional més dinàmic, més interactiu i més en sintonia amb els estudiants d'avui. El més important de Glogster EDU és que és divertit per als professors i alumnes per igual!

Per als educadors: 


1. Un recurs digital creatiu, dinàmic i innovador que captiva l'entusiasme de l'aprenent per les creacions en línia, manté els estudiants compromesos amb el contingut del curs, i fa que l'ensenyament i l'aprenentatge siga més divertit.
2. Una plataforma privada i segura, controlats directament pels professors. Els professors de control de totes les activitats dels seus alumnes.
3. Una valuosa eina d'ensenyament que integra diverses matèries bàsiques com matemàtiques, ciències, història, art, fotografia, música i més per al portafoli (cartera de treballs destacables) de cada alumne, l'avaluació alternativa única i diferenciada de l'ensenyament escolar.



Per als estudiants: 


1. Una divertida, imaginativa i poderosa experiència d'aprenentatge que fomenta la lliure expressió creativa independent, les relacions positives entre mestres i alumnes, i el treball en equip en projectes de col • laboració (en equip) de classe.
2. Una vibrant experiència d'aprenentatge multisensorial, que integra el coneixement i les habilitats de l'aprenent cap als temes tradicionalment orientats de manera exclusivament textual, i també motiva el desig de l'alumne per explorar els temes en els quals anteriorment haja estat menys interessat.

En el meu canal de Youtube trobareu un video tutorial anomenat "Glogster pas a pas" per començar a fer-lo servir! http://www.youtube.com/user/juantmederoscazorla

No hay comentarios:

Publicar un comentario